Vidste du...

At fisk fra Hjarnø Havbrug bliver frosset i topmoderne plade fryse, så fisken opnår -20 C° på 6 timer, for at produktet bevarer alle sine
smags- og næringsstoffer.

Vidste du...

At fisk fra Hjarnø Havbrug bliver frosset i topmoderne plade fryse, så fisken opnår -20 C° på 6 timer, for at produktet bevarer alle sine
smags- og næringsstoffer.

Fisk der har det godt, smager bedst…

Her kan du se en samling af yndlingsretterne fra medarbejderne på Hjarnø Havbrug. Vi har forsøgt at samle en lille håndfuld opskrifter som vi holder mest af. Prøv dem selv og find dine yndlingsretter.

Se hvordan Tang kan gøre din skinke sundere.

Hjerteforeningen - fisk i kosten

Det er meget sundt at spise fisk og der er nu fremkommet beviser på at selve hjernen udvikler sig bedre og mere hos folk, der spiser fisk et par gange om ugen. Derudover er fisk direkte gavnligt for kredsløbet.

Se de mange lækre retter fra Hjerteforeningen her.

Se TV2 GO MORGEN DANMARK indslag om fisk er hjernemad.

Frisk og i høj kvalitet...

Når du tilbereder fisk er det vigtig at den er af bedste kvalitet og friskhed.

Friske, ferske fisk kan kendes på:

 • Fisken dufter frisk af hav eller frisk tang.
 • Øjnene er klare, ikke matte eller indsunkne.
 • Skindet er glinsende blankt med fastsiddende skæl og vandklar slim.
 • Gællerne er røde, ikke slimede og blege.
 • Fiskekødet er fast og spændstigt, og retter sig op igen efter et tryk med fingrene.

Se 10 forlag til opskrifter med fisk fra Dansk Akvakultur