Vidste du...

Globalt forbrug overstiger jordens produktionskapacitet med 30 %. I 2030 har vi et forbrug der svarer til produktionen af 2 jordkloder.

»Vi lever, som havde vi en ekstra planet til rådighed.« siger WWF’s
internationale generaldirektør, Jim Leape, til nyhedsbureauet AFP.

Vidste du...

Globalt forbrug overstiger jordens produktionskapacitet med 30 %. I 2030 har vi et forbrug der svarer til produktionen af 2 jordkloder.

»Vi lever, som havde vi en ekstra planet til rådighed.« siger WWF’s
internationale generaldirektør, Jim Leape, til nyhedsbureauet AFP.

Fisk der har det godt, smager bedst…

Fisken avles fra specielle udvalgte æg og helt frem til de færdige produkter i de nyeste udviklede omgivelser. Miljøet sikres samtidig med dyrkningen af tang og kulturmuslinger som sikring af vandkvaliteter og økosystemet. Målsætningen er at skabe nul påvirkning.

Vi tager ansvar...

Havbruget har stor fokus på bæredygtig produktion, og følger løbende med i samt udvikler nye miljøtiltag for havbrug.

Fisk skal være frisk og i høj kvalitet...

Når fisken opnår den modne status og er klar til anvendelse til fødevare, bringes de til det moderne slagteri hvor produkterne bliver pakket under kontrollerede forhold.

Se andre sider under produkter:  REGNBUEØRRED  |  ROGN  |  KULTURMUSLING  |  SUKKERTANG