Vidste du...

Ørred rogn har et relativt højt indhold af protein ca. 51,8 % pr.100 g.

Vidste du...

Ørred rogn har et relativt højt indhold af protein ca. 51,8 % pr.100 g.

Små orange dråber

Regnbue ørred er udover deres kød også meget værdsat for deres lækre rogn i hele verden.

Hurtige dygtige knive

Hjarnø Havbrug har samarbejde med erfarne sushi kokke fra Japan, der forarbejder kaviaren professionelt og med høj kvalitetssikring.

Luksus & sundhed

Der er vigtigt at spise fed fisk, og selve luksusdelen af ørred – kaviar har et meget højt indhold af f.eks. protein. Man kan altså med god samvittighed forkæle sig selv med rogn, som både pynter og smager godt på mange retter.

Kokken foreslår...

Fisk er som de fleste nok ved, sundt mad - få tips og inspiration til "Rogn i mad" her.

Se også:  Rogn/Suijiko  eller  Kaviar/Ikura

Se andre sider under produkter:  PRODUKTER  |  REGNBUEØRRED  |  KULTURMUSLING  |  SUKKERTANG