Vidste du...

Ørred rogn har et relativt højt indhold af protein ca. 51,8 g pr. 100 g.

Vidste du...

Ørred rogn har et relativt højt indhold af protein ca. 51,8 g pr. 100 g.

Små populære orange dråber

Kaviar fra regnbue ørreder er kendt overalt i verden som optimal luksus. De lækre orangerøde transparente æg er lette at kende, med en diameter på ca. 3 mm.

Kaviar, er hva’ vi har

Kaviar produktet laves når fisken er kønsmoden. Æggene ”stryges” af den levende fisk under bedøvelse, hvorefter fisken bliver udsat igen.

Russisk Ikra eller Japansk Ikura

Kaviar fra regnbueørred er meget populært f.eks i Rusland, hvor den kaldes Ikra og ofte spises på brød eller i sandwich. I Japan kaldes kaviaren Ikura og bruges som tilbehør til fiskeretter og sushi. Ikura kan også købes, i danske butikker.

Kokken foreslår...

Fisk er som de fleste nok ved, sundt mad - få tips og inspiration til "Rogn i mad" her.

Se også:  Rogn/Suijiko

Se andre sider under produkter:  PRODUKTER  |  REGNBUEØRRED  |  KULTURMUSLING  |  SUKKERTANG