Vidste du...

Det tager 7 år at blive uddannet sushi kok, og de bedste inden for faget kan fileter en levende ål når de er færdig uddannet.

Vidste du...

Det tager 7 år at blive uddannet sushi kok, og de bedste inden for faget kan fileter en levende ål når de er færdig uddannet.

Japansk specialitet

De mindste ørred rogn bliver forsigtigt fjernet, fra den slagtede fisk, så de forbliver i rognsækken. Derefter fremstilles den Japanske specialitet Suijiko, hvor man ved en saltningsproces opnår en fastere konsistens der kan skæres i skiver.

Høj kvalitet er et krav

For at sikre Suijikoens høje kvalitet, er erfarne sushi kokke fra Japan, med gennem hele udvælgelsen og forarbejdningen.

Kokken foreslår...

Fisk er som de fleste nok ved, sundt mad - få tips og inspiration til "Rogn i mad" her.

Se også:  Kaviar/Ikura

Se andre sider under produkter:  PRODUKTER  |  REGNBUEØRRED  |  KULTURMUSLING  |  SUKKERTANG